SABINE

 

Dat ben ik, een betrokken levensgenieter!

 

Wij wonen onder de rook van Leeuwarden met ons samengesteld gezin, onze honden en kat. Deze thuishaven biedt een veilige plek voor ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

Leren en ontwikkelen houdt mij al van kinds af aan bezig. Hoe kun je iets leren? Waarom is iets interessant (en het andere niet)? En vooral, hoe kan het sneller, beter en leuker worden met elkaar?

 

Mijn bloed gaat sneller stromen als ik zie dat een organisatie en haar mensen (human capital) gaan samenwerken. Begrip voor elkaar tonen en snappen dat je elkaar nodig hebt om te groeien. Het ontwikkelpotentieel op organisatie en individueel niveau wordt dan zichtbaar en kan maximaal benut worden!

 

Mijn technische achtergrond en sensitieve skills zorgen ervoor dat ik  makkelijk schakel op inhoud en relatie. Mijn persoonlijk missie is om HRM  op directieniveau een stem te geven, omdat ik geloof dat HRM waarde kan toevoegen aan de business case van organisatievraagstukken.

 

Mijn persoonlijke visie: 

Benader de ander met respect, zie hem of haar als een bijzondere en unieke persoonlijkheid. En dan...... Kun je veel van elkaar leren!

 

Een professionele groet, Sabine