INTERIM PROFESSIONAL

 

Verandering is een constante binnen organisaties. Of het nou gaat om een samenvoeging van organisatieonderdelen of een complete reorganisatie, organisaties blijven veranderen.

 

Dit raakt vaak het dagelijks werk van uw medewerkers en deze worden soms onrustig en/of stuitten op weerstand. Binnen een reorganisatie is er soms zelfs sprake van onderlinge concurrentie en dit heeft vaak een negatieve uitwerking op de samenwerking en de sfeer binnen een team.

 

Als interim professional ben ik gespecialiseerd op dit domein. Ik help organisaties om teams optimaal te laten presteren. Mijn aanpak kenmerkt zich als een mensgerichte aanpak met een duidelijk eindresultaat. Met andere woorden; ik geef veel ruimte voor eigen inbreng en tegelijkertijd pas ik een confronterende communicatiestijl toe.

 

De feedback die ik vaak krijg is, "Sabine geeft veel ruimte, maar het is duidelijk dat je niet de grenzen moet overschrijden".

 

Als mijn opdracht is afgerond, dan kunt u ervan op aan, dat uw team functioneert als een slagvaardig hecht team, met medewerkers die met plezier hun taken uitvoeren. Tijdens dit proces is er een fikse groei ontstaan in de eigen zelfsturing! 

 

ANALYSES WERKGEDRAG & DRIJFVEREN
 

Als aanvulling op mijn diensten als interim professional kunnen deze persoonlijke motivatie analyses van waarde zijn:

 

PPA Thomas International (werkgedrag en leiderschap)

TTI Insights (persoonlijke stijl en motivatie)